SOFTVISION Baia Mare a atins pragul de 100 de angajați

4 august 2014

Sediul din Baia Mare al celei mai mari companii românești IT a atins luna aceasta pragul de 100 de angajați.

Compania a deschis primul sediu din Baia Mare în anul 2006 și a înregistrat o creștere constantă a echipei, survenită pe fondul extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore la nivel mondial. Angajații SOFTVISION au oportunitatea de a lucra pentru companii  de renume internațional prezente în Top 500 Fortune, Silicon Valley şi Wall Street, din variate domenii de activitate precum cel financiar-bancar, telecomunicaţii, medical, educaţie, media şi multe altele. Dintre aceştia, amintim câteva nume sonore precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, Sharp, HP, Groupon, Mozilla etc.

Echipa din Baia Mare este alcătuită din specialiști cu un nivel ridicat de senioritate, dar și din tineri absolvenți pasionați de domeniul IT care au ocazia să lucreze cu cele mai noi tehnologii software de pe piață. ”Avem un număr considerabil de colegi care fac parte din echipa noastră încă de la deschiderea sediului. De asemenea, angajăm anual studenți și absolvenți în urma training-urilor și stagiilor de practică pe care le găzduim anual. În acest sens, am încheiat parteneriate cu cele mai importante facultăți de profil din oraș, implicându-ne activ în mediul universitar local.”, a declarat Victor Hernest, Site Manager SOFTVISION Baia Mare.

SOFTVISION a demonstrat o preocupare constantă pentru dezvoltarea potențialului angajaţilor. Prin intermediul conceptului SOFTVISION University, compania se implică în dezvoltarea competențelor și cunoștințelor acestora prin facilitarea accesului la certificări, cursuri, training-uri și participarea la evenimente naționale și internaționale. SOFTVISION University numără în prezent 9 comunități: .NET, Android, DB, Java, PM, QA, iOS, Web, C/C++.

În perioada următoare vom păstra trendul ascendent în ceea ce privește creșterea echipei SOFTVISION. Poziţiile disponibile la nivel local vizează specialişti IT din ariile .NET, Android, Java, Web și QA.